USTAYA SAYGI GECESİNDE MUHTEŞEM PERFORMANS

Düzce Belediyesi tarafından düzenlenen “Ustaya Saygı” konserinde, Türk Halk Ozanı ve Halk Müziğinin önemli ismi bozkırın tezenesi Neşet Ertaş vefatının 11’nci yıldönümünde anıldı.

Yayın: 26 Eylül 2023 - Salı - Güncelleme: 26.09.2023 11:17:00
Editör - DÜZCE MEDYA GRUP
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Düzce Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğünce organize edilen anma  gecesinde konserde, türküleriyle milyonların gönlünde taht kuran Neşet Ertaş’a ait parçalar, misafir sanatçı Gülşen Kutlu tarafından seslendirildi. Soğancı mevkiinde bulunan KYK Yurdunun konferans salonunda gerçekleştirilen geceye Düzce Valisi Selçuk Aslan, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, AK Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu başta olmak üzere çok sayıda vatandaş katıldı.

Neşet Ertaş’ın hayatının anlatıldığı kısa filmin katılımcılarla buluşmasının ardından sanatçı Gülşen Kutlu, sahneye çıkarak ‘Bozkırın Tezenesi’nin birbirinden eşsiz ve unutulmaz parçalarını Düzeliler için seslendirdi. Kutlu, daha sonra Türk Sanat Müziğinin güçlü seslerinden biri olan Ayşe Taş’ı sahneye davet ederek ustanın parçalarını birlikte yorumladı.

BAŞKAN ÖZLÜ; “BÜYÜK USTAYI RAHMETLE ANIYORUZ”

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, konser arasında sahneye çıkarak yaptığı paylaşımda, Neşet Ertaş’ın türkülerini en iyi yorumlayan sanatçının Gülşen Kutlu olduğunu kendisine söylediklerini belirterek,  “Bizde kendilerini davet ettik. Bu akşam bizlere bu muhteşem konseri verdikleri için kendilerine şükranlarımı sunuyorum. Büyük usta Neşet Ertaş’ı rahmetle anıyoruz” dedi.

Program, günün anısına ustaya saygı çerçevesinde eserlerini icra eden Gülşen Kutlu’ya çiçek ve plaket takdim edilmesi ve fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.