TÜRBE DE YAKIŞMAYACAK HAREKETLER !

Türbede yaşanan iki grup arasındaki kavga yok artık dedirttirdi. Kadın erkek karışık iki grubun kavgasında taşların, sopalar havada uçtu.

Yayın: 06 Eylül 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 06.09.2023 19:51:00
Editör - DÜZCE MEDYA GRUP
Okuma Süresi: 44 sn.
Google News

Bolu-Düzce arasından bulunan ve bir çok kişinin ziyaret ettği Hayreddin-i Tokadi Türbesinde hiç yakışık almayan bir olay yaşandı. Edinilen bilgiye göre iki grup arasında nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı. Yaşanan tartışmanın büyümesi sonucunda kavgaya dönüşen tartışmada taşlar sopalar havada uçtu. Bir çok kişinin ailesi ile ziyaret ettiği böyle bir türbede kendini bilmez şahısların çıkardığı kavga orda bulunan ziyaretçilerin kamerasına yansıdı. Kadın erkek bir çok kişinin kavga ettiği görülürken ellerine geçen sopaları sandalyeleri ve süpürgeleri birbirlerine vuran grubu türbeye gezmeye dua etmeye gelen ziyaretçiler ayırmaya çalıştı. 

Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet