Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu Sahurda Düzcelilerle Buluştu

Anahtar Parti Genel Başkanı, Kadir Gecesi sahur programında Düzcelilerle bir araya geldi.

Gündem Yayın: 17 Mart 2026 - Salı - Güncelleme: 17.03.2026 16:08:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

DMHA DÜZCE-Gece 02.00’de başlayan etkinliğe, partinin Düzce teşkilatı ve çok sayıda vatandaş yoğun ilgi gösterdi.

Programa, İl Başkanı Metin Topal, Merkez İlçe Başkanı Muhammed Doğan Kaya, Çilimli İlçe Başkanı Erkan Tınaz, Cumayeri İlçe Başkanı Tarık Güze, Yığılca İlçe Başkanı Tuncay Ceylan, Beyköy Belde Başkanı Ali Cabaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Genel Başkan sahur programında yaptığı konuşmada, “Kadir Gecesi, birlik ve dayanışmanın en güzel örneklerinden biridir. Bu geceyi hem hemşehrilerimizle hem de teşkilatımızla birlikte kutlamak bizler için büyük bir mutluluk” dedi.

İl Başkanı Metin Topal, “Düzce teşkilatımız olarak her zaman vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Bu özel gecede bir arada olmak, hepimiz için ayrı bir anlam taşıyor” ifadelerini kullandı.

Merkez İlçe Başkanı Muhammed Doğan Kaya ise katılımcılara teşekkür ederek, “Böylesi anlamlı gecelerde buluşmak, hem birlikteliğimizi güçlendiriyor hem de vatandaşlarımızla bağlarımızı kuvvetlendiriyor” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.