Ankara’da Düzce Rüzgarı: İftar Programı Yoğun İlgi Gördü

Başkent Düzceliler Platformu’nun düzenlediği iftar programı, Beştepe’deki TMMOB Orman Mühendisleri Odası’nda gerçekleştirildi.

Gündem Yayın: 17 Mart 2026 - Salı - Güncelleme: 17.03.2026 16:06:00
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
Google News

DMHA DÜZCE-Etkinlik, Ankara’da görev yapan Düzceli bürokratlar, üst düzey yöneticiler ve iş insanlarının yoğun katılımıyla dikkat çekti.

Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hakan Çakır da programa katılım sağladı. Katılımcılar, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhunu paylaşırken, hemşehrilik bağlarını güçlendirme fırsatı buldu.

Programın organizasyonunu, Başkent Düzceliler Platformu sözcüsü Abdulkerim Kaval, Orman Mühendisleri Odası Genel Başkanı Hasan Türkyılmaz, Kadim A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Şahin ve Vilayet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ali Kurt’un yer aldığı tertip komitesi üstlendi.

Etkinlikte konuşan yetkililer, böylesi organizasyonların Düzceliler arasındaki dayanışmayı artırdığını, hemşehriler arasındaki iletişimi güçlendirdiğini vurguladı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.