“Babam Sınıfımda” Projesiyle Miniklere Anlamlı Buluşma

Düzce İl Özel İdaresi Gündüz Bakımevi’nde hayata geçirilen “Babam Sınıfımda” projesi kapsamında anlamlı bir etkinlik düzenlendi. Proje çerçevesinde, öğrencilerden Bilge Vera Çelik’in babası olan Genel Sekreter Nuri Çelik, miniklerle bir araya geldi.

Gündem Yayın: 27 Mart 2026 - Cuma - Güncelleme: 27.03.2026 11:10:00
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
Google News

DMHA DÜZCE- Gerçekleştirilen etkinlikte Düzce İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nuri Çelik, çocuklarla birlikte çeşitli oyunlar oynayıp etkinliklere katılırken, miniklere hikâyeler de okuyarak keyifli anlar yaşattı. Samimi ve neşeli atmosferin hâkim olduğu buluşmada çocuklar eğlenceli vakit geçirdi.Aile katılımını artırmayı hedefleyen proje ile babaların eğitim sürecine daha aktif dahil olması amaçlanırken, çocukların kendilerini daha güvende ve değerli hissetmelerine katkı sağlanıyor.Etkinlikte ayrıca, ebeveynlerin eğitim sürecine katılımının çocukların sosyal ve duygusal gelişimi üzerindeki olumlu etkisine dikkat çekildi. Gerçekleştirilen buluşma, aile-okul iş birliğinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.