Başkan Kaya Kemerkasım Köyü’nde Vatandaşlarla Buluştu

Anahtar Parti Düzce Merkez İlçe Başkanı Muhammed Doğan Kaya, teşkilat üyeleriyle birlikte Kemerkasım Köyü’nü ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Gündem Yayın: 09 Eylül 2026 - Çarşamba - Güncelleme: 09.09.2026 11:35:00
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
Google News

DMHA DÜZCE - Anahtar Parti Düzce Merkez İlçe Başkanlığı, kent genelinde sürdürdüğü saha çalışmaları kapsamında Kemerkasım Köyü’nü ziyaret etti. Merkez İlçe Başkanı Muhammed Doğan Kaya öncülüğünde gerçekleştirilen ziyarette köy sakinleriyle buluşularak sohbet edildi. Vatandaşların görüş, talep ve beklentilerini dinleyen Kaya ve beraberindeki teşkilat üyeleri, Düzce’nin köylerinde saha çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti. Ziyaretin ardından Anahtar Parti Düzce Merkez İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Kemerkasım Köyü sakinlerine gösterdikleri ilgi ve misafirperverlik dolayısıyla teşekkür edildi. Başkan Muhammed Doğan Kaya, Düzce’nin her noktasına ulaşmayı hedeflediklerini belirterek, “Sahadayız, hemşerilerimizleyiz, Düzce için çok çalışıyoruz” mesajını verdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.