Cumayeri Avlayan Köyü’nde İçme Suyu Altyapısı Yenilendi

Avlayan Köyü’nde içme suyu şebekesi ve isale hattı çalışmaları tamamlandı, köy modern ve kesintisiz su altyapısına kavuştu.

Gündem Yayın: 22 Nisan 2026 - Çarşamba - Güncelleme: 22.04.2026 12:48:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

DMHA DÜZCE- Düzce’nin Cumayeri ilçesine bağlı Avlayan Köyü’nde içme suyu altyapısını güçlendirmeye yönelik yürütülen çalışmalar tamamlandı. Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen proje kapsamında köyün su şebekesi baştan sona yenilendi.Çalışmalar çerçevesinde toplam 5 bin 230 metre uzunluğunda PE içme suyu borusu döşenerek hat modern hale getirildi. Ayrıca sistemin daha verimli ve güvenli çalışması amacıyla 30 adet kollektör ile 17 adet yangın hidrantının montajı yapıldı.Proje kapsamında mevcut 75 metreküplük içme suyu deposu da tadilattan geçirilerek modernize edildi. Yapılan yatırımla birlikte köy halkının içme suyu ihtiyacının daha sağlıklı, kesintisiz ve güvenli bir şekilde karşılanması sağlandı.Yetkililer, kırsal bölgelerde altyapı çalışmalarının planlı şekilde sürdürüleceğini belirterek, vatandaşların yaşam kalitesini artırmaya yönelik yatırımların devam edeceğini ifade etti.DMHA DÜZCE- Düzce’nin Cumayeri ilçesine bağlı Avlayan Köyü’nde içme suyu altyapısını güçlendirmeye yönelik yürütülen çalışmalar tamamlandı. Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen proje kapsamında köyün su şebekesi baştan sona yenilendi.Çalışmalar çerçevesinde toplam 5 bin 230 metre uzunluğunda PE içme suyu borusu döşenerek hat modern hale getirildi. Ayrıca sistemin daha verimli ve güvenli çalışması amacıyla 30 adet kollektör ile 17 adet yangın hidrantının montajı yapıldı.Proje kapsamında mevcut 75 metreküplük içme suyu deposu da tadilattan geçirilerek modernize edildi. Yapılan yatırımla birlikte köy halkının içme suyu ihtiyacının daha sağlıklı, kesintisiz ve güvenli bir şekilde karşılanması sağlandı.Yetkililer, kırsal bölgelerde altyapı çalışmalarının planlı şekilde sürdürüleceğini belirterek, vatandaşların yaşam kalitesini artırmaya yönelik yatırımların devam edeceğini ifade etti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.