Dedeler Mahallesi’nde Enderun Usûlüyle Teravih Namazı Eda Edilecek

Ramazan ayının manevi atmosferi, Dedeler Mahallesi’nde Enderun usûlüyle kılınacak teravih namazıyla taçlanacak. Asırlık Osmanlı geleneğini yaşatan Enderun usûlü teravih namazı, 19 Şubat Perşembe günü Dedeler Mahallesi Camii’nde eda edilecek.

Gündem Yayın: 19 Şubat 2026 - Perşembe - Güncelleme: 19.02.2026 13:01:00
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Google News

DMHA DÜZCE-Programa, Ayasofya-i Kebîr Camii müezzinlerinden Rıdvan Akbaş ve Şükrü Asileren katılarak Ramazan’ın ruhuna uygun nağmelerle cemaate manevi bir gece yaşatacak.Etkinliğe ilişkin açıklamalarda bulunan Dedeler Mahallesi Muhtarı Fatih Gül, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve paylaşma ruhunu hep birlikte yaşamak istediklerini belirterek, tüm mahalle sakinlerini ve vatandaşları bu anlamlı programa davet etti. Muhtar Gül, Enderun usûlüyle eda edilecek teravih namazının manevi huzuru artıracağını ve Ramazan gecelerine ayrı bir güzellik katacağını ifade etti.Ramazan’ın huzur veren ikliminde gerçekleştirilecek programın, yoğun katılımla gerçekleşmesi bekleniyor.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.