Düzce’de “Güçlü Aile, Güçlü Gelecek Kongresi” Başladı

Düzce Üniversitesi’nde düzenlenen “Güçlü Aile, Güçlü Gelecek Kongresi”nin açılışı gerçekleştirildi. Valilik himayesinde, belediye ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde yapılan programda aile–okul iş birliği ele alındı.

Gündem Yayın: 10 Nisan 2026 - Cuma - Güncelleme: 10.04.2026 14:59:00
Editör -
Okuma Süresi: 35 sn.
Google News

DMHA DÜZCE- Açılış programına; Düzce Valisi Mehmet Makas, Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz, Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Düzce Üniversitesi Rektörü Nedim Sözbir ile protokol üyeleri ve eğitim camiası katıldı.

Programda konuşan Vali Makas, ailenin toplumun ve devletin temel yapı taşı olduğunu vurgulayarak, aile kurumunun korunması ve sürdürülebilirliğinin milli bir mesele olduğuna dikkat çekti. Makas, kongrenin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Kongrede, aileyi eğitimin tamamlayıcı unsuru olarak ele alan çalışmaların; bilimsel, sosyal ve kültürel boyutlarıyla değerlendirilmesi hedefleniyor.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.