Düzce’de Şiddetli Rüzgâr Okul Çatısını Uçurdu: Lisede Eğitime 1 Gün Ara

Düzce’de etkili olan kuvvetli rüzgâr, Bahçeşehir bölgesinde bulunan Bahçeşehir’de maddi hasara yol açtı. Rüzgâr nedeniyle Atatürk Anadolu Lisesi’nin çatı kısmında hasar meydana geldi.

Gündem Yayın: 16 Şubat 2026 - Pazartesi - Güncelleme: 16.02.2026 12:04:00
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Google News

DMHA DÜZCE-Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, 15 Şubat 2026 Pazar akşam saatlerinde yaşanan olumsuz hava koşulları sonucu okul çatısının zarar gördüğü belirtildi. Düzce Valiliği kararıyla, güvenlik tedbirleri kapsamında 16 Şubat 2026 Pazartesi günü okulda eğitim ve öğretime 1 gün ara verildiği duyuruldu.Açıklamada ayrıca, okul pansiyonunda kalan öğrencilerin tedbir amaçlı olarak müdürlüğe bağlı diğer pansiyonlara nakledildiği ifade edildi. Olay sırasında okulda bulunan öğrenci ve personelden yaralanan olmadığı öğrenildi.İhbar üzerine bölgeye sevk edilen ekipler çevrede güvenlik önlemleri alırken, hasarın boyutuna ilişkin inceleme ve onarım çalışmalarının sürdüğü bildirildi. Yetkililer, devam eden rüzgâr nedeniyle vatandaşların dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulundu.

 
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.