Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Geleceğin Teknolojileri ve Başarı Hikayesi Konuşuldu

Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen "Mesleki Kariyer Günleri" kapsamında, otomotiv sektörünün deneyimli isimlerinden BMW Teknik Saha Sorumlusu Hakan Er, öğrencilerle bir araya geldi.

Gündem Yayın: 09 Nisan 2026 - Perşembe - Güncelleme: 09.04.2026 18:04:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

DMHA DÜZCE-Günün ilk yarısında Motor Bölümü Atölyesi’nde gerçekleştirilen eğitimde Hakan Er, "Geleceğin Otomotiv Teknolojileri" başlığı altında öğrencilere sektördeki son gelişmeleri ve yeni nesil araç teknolojilerini aktardı. Öğrenciler, sektörün içinden bir uzmandan doğrudan bilgi alarak merak ettikleri teknik soruları sorma fırsatı buldu.

Duygu Dolu Bir "Vefa ve Başarı" Hikayesi
Eğitimin ardından okulun konferans salonunda düzenlenen söyleşide Hakan Er, kendi kariyer yolculuğunu ve başarı basamaklarını öğrencilerle paylaştı. Söyleşinin en anlamlı anlarından biri ise, Hakan Er’in eski öğretmeni olan Bölüm Şefi Rıdvan Demirkıran ile sahnede buluşması oldu. "Vefa" vurgusunun öne çıktığı bu bölümde, mesleki eğitimin bir bireyin hayatındaki dönüştürücü gücü gözler önüne serildi.

Okul Yönetiminden Teşekkür
Etkinlik sonrası okul yönetimi tarafından yapılan açıklamada, bu tür buluşmaların öğrencilerin vizyonunu genişletmek ve onları sektöre hazırlamak adına büyük önem taşıdığı belirtilerek; değerli vaktini ayırıp tecrübelerini paylaşan Hakan Er’e teşekkür edildi.

Etkinlik, çekilen hatıra fotoğrafları ve video kayıtlarıyla ölümsüzleştirildi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.