Gölyaka’da Minik Yüreklerin Büyük Günü

Gölyaka Müftülüğüne bağlı 4-6 Yaş Kur’an Kurslarında eğitim gören öğrenciler için düzenlenen yıl sonu ve mezuniyet programı yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Yayın: 10 Haziran 2026 - Çarşamba - Güncelleme: 10.06.2026 12:39:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

DMHA DÜZCE- Kapalı Pazaryeri’nde düzenlenen etkinlikte miniklerin sergilediği performanslar büyük beğeni topladı. Programa İlçe Kaymakamı Mehmet Bircan, Belediye Başkanı Muzaffer Coşkun, İl Müftü Yardımcısı Selma Velioğlu Çelik, İlçe Müftüsü Sebahattin Akyol, kurum müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, din görevlileri, veliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.Öğrencilerin yıl boyunca hazırladığı çalışmaların sergilendiği program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından Kur’an-ı Kerim tilavetiyle devam eden etkinlikte minik öğrenciler ilahiler, dualar ve kısa surelerden oluşan gösterilerini sahneledi.Programın en dikkat çeken bölümlerinden biri ise öğrencilerin gerçekleştirdiği semazen gösterisi oldu. Miniklerin performansı izleyenlerden büyük alkış aldı.Etkinlikte konuşan İlçe Müftüsü Sebahattin Akyol, 4-6 yaş Kur’an Kurslarının ahlaklı ve bilinçli nesillerin yetişmesinde önemli bir görev üstlendiğini belirterek, kurs öğreticilerine, velilere ve destek veren hayırseverlere teşekkür etti.Program, öğrencilere mezuniyet belgeleri ve çeşitli hediyelerin takdim edilmesinin ardından sona erdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.