Gümüşova’da “Peygamberimiz ve Aile Ahlakı” Konulu Konferanslar Düzenlendi

Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında, “Doğumunun 1500. Yılında Âlemlere Rahmet Hz. Muhammed (s.a.s)” temasıyla Gümüşova ilçesinde anlamlı programlar gerçekleştirildi.

Gündem Yayın: 03 Nisan 2026 - Cuma - Güncelleme: 03.04.2026 15:23:00
Editör -
Okuma Süresi: 34 sn.
Google News

DMHA DÜZCE- Düzce İl Müftü Yardımcısı Selma Velioğlu Çelik, ADRB Vaizi Sümeyye Özsoy ve Din Hizmetleri Uzmanı Neşe Yaldız tarafından ilçedeki Kur’an kurslarında düzenlenen konferanslarda, “Peygamberimiz ve Aile Ahlakı” konusu ele alındı.Programlarda, Peygamber Efendimizin (s.a.s) aile hayatı, örnek ahlakı ve toplumsal değerler açısından rehberliği katılımcılara aktarılırken, aile yapısının korunması ve güçlendirilmesinin önemi vurgulandı.Yoğun katılımla gerçekleştirilen konferanslarda, katılımcıların soruları da yanıtlanarak karşılıklı bilgi paylaşımı sağlandı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.