Başkan Kayıkcı

DESOB Başkanı Mustafa Kayıkcı yaptığı çalışmalar ile her zaman Düzce'de faaliyet gösteren esnafın gönlünde taht kurmuştur.Düzce'de kurulan usulsüz olarak görülen pazaryerleri hakkında yaptığı açıklama ile esnafa sahip çıktığını bir kez daha göstermiş oldu

Genel Yayın: 14 Ağustos 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 14.08.2023 15:24:00
Editör - DÜZCE MEDYA GRUP
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Yaptığı çalışmalarla ve açıklamalar ile esnafa her zaman sahip çıkan Düzce Esnaf Odaları Birliği Başkanı Mustafa Kayıkcı  ülke genelinde yaşanan ekonomik koşullarda esnafın sorun ve sıkıntılarını çözmek için bir çok girişimde bulunmakta. Geçtiğimiz aylarda Ankara'da bir takım görüşmeler yaparak üyelerin sorun ve bekletilerini karşılayabilmek için elini her zaman taşın altına koyan Başkan Kayıkcı çalışmalarıyla Düzce'de esnafın yalnız olmadığını her an göstermekte. Geçmişte yaptığı AVM'ler ile ilgili açıklaması sonucunda Düzce faaliyet göstermekte olan küçük ve orta ölçekli girişimcilerin gönlünde taht kuran Başkan Kayıkcı rekabet düzeninin olmadığını ve AVM'lerin belli bir standarta sahip olmadığının altını  çizmişti. Esnafların her zaman sorunlarını korkusuz ve tarafsız bir şekilde dile getirirken bu sorunların çözümü hakkında yapılması gerekenleri de ifade etmiştir. Başkan Kayıkcı Düzce'de kurulan ve usulsüz olduğuna işaret ettiği  pazaryerleri açılmasına ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayında " İlimizin birçok yerinde özellikle spor kulüpleri adına ‘sosyete pazarı’, ‘kumaş pazarı’ ya da ferdi olarak pazaryerleri açıldığı şikayetlerini alıyoruz. DESOB olarak, esnaflar arasında haksız kazanç sağlayan bu durum için kanun tarafından incelemesini yaptık. Pazaryerlerinin açılması, kurulması, işletilmesi, taşınması ve kapatılmasına ilişkin hükümler ve yönetmelikler 12 Temmuz 2012 tarihli Resmi Gazetede yayınlanarak uygulanmaktadır. Bu şartların dışında hiçbir uygulama yasal değildir. Pazaryeri açılması Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve buna bağlı Odaların hükmündedir. Birlik ve Odaya bağlı üyeler gerekli şartları yerine getirerek pazaryeri ya da tezgah açabilirler. Bunun dışındakiler yasal değildir. DESOB olarak bu konunun takipçisiyiz ve hiçbir üyemizi bu konuda mağdur etmeyeceğiz. Esnafımızın hakkını hiç kimseye yedirmeyiz. Bu konudaki girişimlerimizi yaptık.” şeklindelerini kullandı. Bu konuda Düzce'de faaliyet göstermekte olan esnafa sahip çıkarak usulsüz bir şekilde pazaryeri açılmaması için başta Düzce Valiliği olmak üzere ilçe kaymakamlıkları ile belediye başkanlıklarına ilgili yazıların gönderildiğini belirtti. 

Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet turkce altyazili porno vaporesso