Başkan Özlü Konuralplilerle buluştu

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, mahalle ziyaretlerinde vatandaşlarla biraraya geldi.

Yayın: 27 Ağustos 2023 - Pazar - Güncelleme: 27.08.2023 16:29:00
Editör - DÜZCE MEDYA GRUP
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Başkan Faruk Özlü, beraberinde başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte 56 mahalle genelinde başladığı mahalle ziyaretlerine tüm hızıyla devam ediyor. Başkan Özlü’nün son durağı Konuralp Şehit Hüseyin Kıl ve Şehit Kemal Işıldak Mahalleleri oldu.

İlk olarak Şehit Kemal Işıldak Mahallesini ziyaret eden ve mahalle sakinleriyle buluşan Özlü ve kurmayları Düzce Belediyesinden talep edilen sorunların çözümü noktasında mahalleye neler yapıldığından kısaca bahsetti. Ardından vatandaşların talep, istek ve şikayetlerini dinleyen Faruk Özlü, ilgili birimlere talimat vererek yapılması gerekenleri söyledi.

Daha sonra Şehit Hüseyin Kıl mahallesini ziyaret eden Başkan Özlü ve beraberindekiler ilk olarak vatandaşlarla sohbet ettiler. Burada bir konuşma gerçekleştiren Düzce Özlü, katılımlarından ötürü mahalle sakinlerine teşekkür ederek “Arkadaşlar, esas olan sizlerin memnuniyetidir. Siz memnunsanız biz başarılıyız demektir” dedi.
Mahalle ziyaretleri karşılıklı görüş alışverişi ve mahalle sakinlerinin taleplerini iletmeleri ile devam etti.

Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.