POLİS EKİPLERİNDEN DENETİM

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin Konuralp mevkiinde yaptığı denetimlerde bir çok araç sürücüsü ve yolcusu asayiş yönünden incelendi.

Yayın: 20 Ağustos 2023 - Pazar - Güncelleme: 20.08.2023 17:11:00
Editör - DÜZCE MEDYA GRUP
Okuma Süresi: 49 sn.
Google News

Düzce İl Emiyet Müdürülüğü'ne bağlı Polis ve Gece Kartalları'nın ortaklaşa olarak yaptıkları denetimler devam ediyor. Konuralp Necmi Hoşver Caddesi üzerinde yaptıkları asayiş uygulamasında bir çok araç durudurldu. Araç içinde bulunan sürücü ve yolcular üzerinde GBT sorgusu yapıldı. Gece boyunca devam eden uygulamalarda bir çok kişi denetime takıldı. Yapılan denetimden etrafta  yaşayan vatandaşların memnun odukları ve bu tür uygulamaların daha da  sıklaşmasını istediklerini belirttiler. Konuralp bölgesinde yaşayan vatandaşların Düzce Üniversitesi açıldığında yoğunluğun daha da artacağının altını çizerek emniyet ekiplerinin daha fazla denetim yaparak olası durumların önüne geçilmesini istediklerinin belirttiler.

Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.