Birimler Arası Personel Halı Saha Turnuvası” Başladı

Düzce Üniversitesi Rektörlüğü tarafından, çalışanların stresini azaltmak, kişiler arası iletişimi artırmak, kurum aidiyetini güçlendirmek, sporu ve hareketli yaşamı desteklemek amacıyla düzenlenen “Birimler Arası Personel Halı Saha Turnuvası” Sağlık Kült

Yayın: 24 Ekim 2023 - Salı - Güncelleme: 24.10.2023 15:07:00
Editör - DÜZCE MEDYA GRUP
Okuma Süresi: 53 sn.
Google News

Düzce Üniversitesi Konuralp Yerleşkesi’ndeki Spor tesisleri içerisinde bulunan kapalı halı sahada gerçekleştirilen turnuva başlangıcında müsabakaya çıkacak takımları ziyaret eden Üniversite Genel Sekreteri Nihat Yıldız, turnuvanın herkes için yararlı olacağına inandığını ifade etti. Sağlıklı, sorunsuz bir turnuva olması temennisinde bulunan Yıldız, turnuvada emeği geçenlere teşekkür ederek, tüm takımlara başarı dileklerinde bulundu.

Düzce Üniversitesi, Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı’nın koordinatörlüğünde yürütülen Halı Saha Turnuvası’nda akademik ve idari çalışanlardan oluşan 12 takım mücadele ediyor. Takım eşleşmeleri turnuva öncesi futbol takım kaptanlarının Düzce Üniversitesi Genel Sekreterlik Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıda kura çekimi ile belirlendi. Çekişmeli geçen müsabakalara sahne olan futbol turnuvasında, zaman zaman da bol gollü seyir zevki yüksek maçlar oynanıyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet turkce altyazili porno vaporesso