Rotayı yıldızlar belirler

Düzce Müftülüğünün ev sahipliğinde, Türkiye Diyanet Vakfı ve Düzce Belediyesi’nin katkılarıyla hayata geçirilen “Rotayı Yıldızlar Belirler” projesi 2023 yılı Osman Kuyumcu Yaz Kur’an Kursunda uygulanmaya başlandı.

Yayın: 22 Temmuz 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 22.07.2023 11:28:00
Editör - DÜZCE MEDYA GRUP
Okuma Süresi: 38 sn.
Google News

Gençlerin Ashab-ı Suffe’yi kendilerine rol model olarak görmesi ve Sahabe hayatlarındaki örnekliğin ahlaki gelişimlerine destek olması amaçlanan proje başladı. Öğrencilerin okuma alışkanlığı kazanmasında da etkili olması planlanan projede kitapların öğrencilere düzenli olarak belirli saatler aralığında okutulması hedefleniyor.
Projenin ilk etkinliği Millet Bahçesinde yapıldı. Müftüsü Osman Aydın, Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, Müftü Yardımcıları ve İlçe Müftüleri de öğrencilerle birlikte kitap okuyarak etkinliğe katıldılar.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet