357 ton tıbbi atık imha edildi

Düzce Belediyesi Tıbbi Atık ve Sterilizasyon Tesisi, 2023 yılının ilk 6 ayında 357,57 ton tıbbi atığın imha edilmesini sağladı.

Yayın: 07 Ağustos 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 07.08.2023 16:16:00
Editör - DÜZCE MEDYA GRUP
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün temiz şehir Düzce çatısı altında hizmete geçirilmesini sağladığı Tıbbi Atık ve Sterilizasyon Tesisi, Tıbbi Atıkların Kontrolü Yönetmeliğiyle tıbbi malzeme kullanımı gerçekleştirilen tüm kurum ve kuruluşlardan toplanan atıkların steril hale getirilerek bertaraf edilmesine katkı sağlamayı sürdürüyor. Toplanan atıkların otoklavla sterilizasyon yöntemi ile bertaraf edildiği tesis, kısa süre içerisinde Düzce’de önemli bir eksikliğin giderilmesine katkı sağlarken, 2023 yılı itibariyle de kuruluş amacı yönünde hizmet vermeye devam etti.
Tesisin, bu yılın ilk yarısında 357,57 ton tıbbi atığın toplanarak, standartlara uygun şekilde bertaraf edilmesini sağladığını dile getiren Başkan Faruk Özlü, “Düzce’mizin sağlıklı, temiz ve daha yaşanabilir bir yer haline getirilmesi noktasında önemli çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Tıbbi Atık ve Sterilizasyon Merkezi de bunlardan bir tanesi. Başarılı şekilde çalışmalarına devam eden tesis, bundan sonra da aynı yönde ilimize ve bölgemize hizmet verecek” dedi.

Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet turkce altyazili porno vaporesso