GENÇLER ARASINDAKİ KAVGADA BİR KİŞİ BIÇAKLANDI

İki kişi arasında başlayan sözlü tartışmanın büyümesi sonucunda çıkan kavgada bir kişi bıçaklandı. Yaralanan kişi hastaneye kaldırılırken, bıçaklayan kişi polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Yayın: 07 Eylül 2023 - Perşembe - Güncelleme: 07.09.2023 09:57:00
Editör - DÜZCE MEDYA GRUP
Okuma Süresi: 39 sn.
Google News

Düzce Muncurlu köyünde iki kişi arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı sözlü tartışma çıktı. Büyüyen sözlü tartışma ikili arasıda kavgaya dönüştü. Gençlerden bir kişinin üzerinde taşıdığı bıçağı tartıştığı kişiye saplaması sonucunda isminin M.T. olduğu öğrenilen geç kanlar içinde yere yığıldı. Olayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Aldığı bıçak darbesi ile yaralanan gence yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılırken saldırıyı gerçekleştiren kişi Jandarma ekipleri tarafından göz altına alındı. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.