SÜRPRİZ ZİYARET

Geçtiğimiz gün işlettiği kahve önünde tartışan iki kişiyi ayırmak istediği sıradan vurulup yaralan işletme sahibine çok önemli bir geçmiş olsun ziyareti gerçekleşti.

Yayın: 05 Eylül 2023 - Salı - Güncelleme: 05.09.2023 21:44:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

2 Eylül Cumartesi Gecesi Düzce Camikebir Mahallesi Alemdar sokakta kahve işleten Tuncay Özgenç kavga eden iki kişiyi ayırmak istediği sırada kaza kurşunu ile vurulması sonucunda saldırıyı gerçekleştiren kişi kaçmıştı. Kanlar içinde yere yığılan Tuncay Özgenç sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Aynı gece bu olaydan bir kaç saat sonra Azmimilli Mahallesi pınar sokakta bulunan bir kahveye silahlı saldırı düzenlenmesi ve kahvenin o saatte kapalı olması ile büyük bir felaketin eşiğinden dönülmüştü. Çeşitli duyumlar ile bu yaşanan iki olayın birbiri ile bağlantılı olduğu söylentisi ve intikam alınmak için ikinci olayın gerçekleştirildi dedikodusu yayılırken saldırıda yaralanan Tuncay Özgenç 'e sürpriz bir ziyaret gerçekleştirildi. Azmimilli Mahallesi'nde kafe işleten ve işletmesi mermilere hedef olan Yavuz Yurdakul geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Yapılan ziyarette konuşan ikili böyle bir durumun olmadığını senelerdir tanıştıklarını aktardılar. Bu tür dedikoduların çıkmasına anlam veremeyen ikili bu konuların birbiriyle bir alakası olmadığını açıkça göstermiş oldular.

#
Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet turkce altyazili porno vaporesso