GECE KARTALLARI'NIN DİKKATİ İLE YAKALANDI

Dün gece saatlerinde Gece Kartalları, Aziziye Mahallesi’nde devriye attıkları esnada şüphelenerek durdurdukları araçta yaptıkları aramada, 2 silah, 34 mermi, bir miktar uyuşturucu madde ele geçirdi.

Yayın: 19 Ekim 2023 - Perşembe - Güncelleme: 19.10.2023 10:44:00
Editör - DÜZCE MEDYA GRUP
Okuma Süresi: 55 sn.
Google News

Bulunan malzemelere el konulurken, şahıs işlemleri için emniyete götürüldü. Olay dün gece saatlerinde Aziziye Mahallesi eski SGK hastanesi önünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bölgede devriye görevi ifa eden Gece Kartalları, şüphe üzerine G.M. idaresindeki 34 FOU 172 durdurarak arama yaptı. Yapılan aramalar neticesinde, araçta ve şahısın üzerinde 2 adet silah, silaha ait 34 adet mermi, 15 gram esrar ve 4 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi. Bulunan malzemelere imha edilmek üzere el konulurken, şüpheli G.M. işlemleri için Şehit Osman Çatana Polis Merkezi’ne götürüldü. Gece Kartallarının titiz ve fedakâr çalışmaları neticesinde Düzce sokakları günden güne daha güvenli bir hale gelirken, vatandaşlar durumu takdirle  karşıladı..

Kaynak – Düzce Son Dakika Haber Ajansı

Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet turkce altyazili porno vaporesso