AK PARTİ’DE İL BAŞKANLIĞI İÇİN TEMAYÜL TAMAM!

Mustafa Keskin’in istifası ardından boşalan AK Parti Düzce İl başkanlığı için teşkilat içi temayül yoklaması yapıldı.

Yayın: 16 Ocak 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 16.01.2023 15:37:00
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Google News

AK Parti Bölge Koordinatörü Yahya Çelik ile Trabzon Milletvekili Adnan Günnar’ın gözetiminde yapılan temayül yoklamasına il yönetim kurulu üyeleri, ilçe yönetimleri, kadın ve gençlik kolları yönetimleri ile İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyeleri katıldı. Temayüle katılanlara il başkanlığı için 3 isim yazmaları istendi. 
AK Parti kaynaklarından alınan bilgiye göre, yapılan temayülde ilk sırada Merkez İlçe Başkanı Hasan Şengüloğlu’nun ’nin ismi çıktı. Şengüloğlu’nun   il başkanı olmasında üzerinde teşkilatın büyük çoğunluğunun hemfikir olduğu görüldü. 
İl başkanlığının belirlenmesi için yapılan temayül yoklaması sonuçları, genel merkezde yapılacak değerlendirmeler ışığında bu  hafta içinde il başkanı olacak ismin açıklanması bekleniyor…

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.