KURTARILAMAYARAK HAYATINI KAYBETTİ

Akınlar Mahallesi Küçük Sanayi Sitesi mevkisinde meydana gelen olayda bir şahıs husumetli olduğu şahsı önce rehin aldı sona 15 yerinden bıçakladı.

Yayın: 19 Ekim 2023 - Perşembe - Güncelleme: 19.10.2023 10:57:00
Editör - DÜZCE MEDYA GRUP
Okuma Süresi: 37 sn.
Google News

Hastaneye kaldırılan Yakup Yaman hayatını kaybetti. Edinilen bilgilere göre Küçük Sanayi Sitesi Melen çayı kenarında Yakup Yaman ile K.K.arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi ile birlikte K.K. yanında bulunan bıçakla Yakup Yaman’ı rehin alarak vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklamaya başladı. Olayda ağır yaralanan Yakup Yaman sağlık ekiplerince Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, saldırgan K. K. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Ağır yaralı şekilde hastaneye kaldırılan Yakup Yaman tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet