ASAR DERESİ PROJESİNDE ÇALIŞMALAR HIZLANDI İLK SOKETLER YERLEŞTİRİLDİ

Düzce Belediyesinin TBB ödüllü Asar Deresi Projesi, tüm hızıyla ilerliyor. Proje doğrultusunda, Ankara’da üretimleri devam eden ve dere üzerine yerleştirilecek köprüyü taşıyacak olan ayakların çelik soketleri Düzce’ye getirilerek yerleştirilmeye başlandı.

Yayın: 05 Ağustos 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 05.08.2023 19:00:00
Editör - DÜZCE MEDYA GRUP
Okuma Süresi: 55 sn.
Google News

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü tarafından şehrin iki yakasını birleştirecek şekilde projelendirilen, uzun yıllardır çözüm bekleyen vizyon projelerinden olan Asar Deresi Projesi, yaşanan olumsuzluklara karşın, ekiplerin öngördüğü şekilde devam ediyor.

Kısa süre önce köprü ayaklarının beton kısımları tamamlanarak güvenlik katsayısının artırılmasına yönelik çalışma gerçekleştirilen proje de köprü imalatı Ankara’da sürdürülüyor. Yaklaşık 3 ay önce başlanan çalışma çerçevesinde çelik aksamların büyük kısmı tamamlanırken ilk sevkiyatta gerçekleştirildi. 

İlk etapta hazırlanan birinci köprüye ait birinci ve ikinci temel üstlerine monte edilecek olan ayak soketleri Düzce’ye getirilerek, Asar Deresi üzerinde uygulanan proje alanında yerine montajı yapılarak yerleştirildi. Projeye yönelik devam eden imalatlar tamamlandıkça hızlı şekilde montajları yapılarak köprünün yerleştirilmesine hazır hale getirilecek

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.