BİNLERİN HAKLI TEPKİSİ KARŞILIK BULDU: KONSER İPTAL EDİLDİ

Sosyal medya fenomeni olarak lanse edilen ancak ‘milli ve manevi değerlere aykırı’ yaşam tarzı dolayısıyla tepkilerin odağındaki Murat Övüç’ün Düzce’de yapacağı “Kadınlar Matinesi” etkinliği, kamuoyundan gelen yoğun tepkiler üzerine iptal edildi.

Yayın: 09 Ağustos 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 09.08.2023 16:28:00
Editör - DÜZCE MEDYA GRUP
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 Henüz resmi izinler alınmadan afişleri Düzce’nin birçok yerine asılan Övüç konseri ile ilgili Düzce Valiliği’nin de harekete geçtiği ve kamu huzurunun bozulmasına göz yummadığı öğrenildi.

Murat Övüç isimli şahsın 26 Ağustos Cumartesi günü Düzce’deki bir kafede sahne alacağı “Kadınlar Matinesi” etkinliği, Samsun’dan sonra Düzce’den de tepki seslerinin yükselmesi üzerine iptal edildi.

Özel bir organizasyon firması tarafından yapılması planlanan Murat Övüç konseri için günler öncesinden hem sosyal medya üzerinden hem de afişler asılarak yapılan duyuru Düzceliler’i kızdırdı. Yaşam tarzı belli olan, ağzından küfür eksik olmayan, sosyal medya paylaşımları ile çocuk ve gençlere kötü örnek olan Övünç’ün Düzce’de sahne almaması için Düzce Valiliği’ne yapılan çağrılar karşılık buldu.

Düzce Valiliği’ni etiketleyerek binlerce paylaşım yapan çok sayıda vatandaşın, “Bu cinsiyetsizin Düzce’de konser vermesini engellemek için hep birlikte harekete geçelim. Twitter’da Düzce Valiliği ve Vali Cevdet Atay hesaplarını etiketleyerek gerekeni yapalım.” çağrıları çığ gibi büyüdü.

Vali Atay’ın talimatıyla etkinlik hakkında yürütülen araştırma ise bir başka gerçeği gün yüzüne çıkardı.

Söz konusu organizasyona ev sahipliğini yapacak mekan için gerekli izinlerin alınmadığı ortaya çıktı. Bunun üzerine valilik tarafından mekan sahibine, böyle bir etkinliğe hiçbir şekilde müsaade edilmeyeceği bildirildi.

Toplumun milli ve manevi değerlerine aykırı bir yaşan tarzı benimsediği bilinen sözde şarkıcı Murat Övüç’e daha önce Samsun’un Bafra ve Atakum ilçelerinde 22 Ağustos’ta yapılması planlanan “Kadınlar Matinesi” etkinliği de Samsun Valiliği tarafından iptal edilmişti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet turkce altyazili porno vaporesso