2 BİN ÖĞRENCİYE KIRTASİYE SETİ

Düzce Belediyesi, yeni eğitim öğretim döneminin başlamasına sayılı günler kala ihtiyaç sahibi öğrenci ve ailelerine desteğini sürdürüyor.

Yayın: 06 Eylül 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 06.09.2023 15:34:00
Editör - DÜZCE MEDYA GRUP
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün talimatıyla çalışma yürüten Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, 24 parçadan oluşan kırtasiye setlerinin dağıtımına başladı. Düzce Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, yeni eğitim öğretim dönemi öncesinde her yıl gerçekleştirdiği kırtasiye desteği çalışmasını bu yıl da devam ettirdi. Müdürlük, 58 mahalle genelinde ilk ve ortaöğretim okullarında eğitim gören öğrencilere yönelik gerçekleştirdiği çalışma ile çocuklarının öğrenci belgeleriyle birlikte kendilerine başvuruda bulunan ailelere, 24 parçadan oluşan kırtasiye setini teslim etmeye başladı. Tüm başvuruları değerlendirmeye özen gösteren müdürlük, yaptığı sosyal çalışma ile 2 bin öğrencinin okul öncesi kırtasiye ihtiyaçlarının karşılanmasını sağlarken, ailelerin ve öğrencilerin de yüzlerinde tebessüm oluşturdu. Her eğitim dönemi öncesinde yapılan çalışmanın içeriğine yönelik değerlendirme de bulunan Sosyal Yardım İşleri Müdürü Elife Özerçetin, “Düzce Belediyesi olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da öğrencilerimizin yanındayız. Müdürlük olarak başkanımız Dr. Faruk Özlü’nün talimatıyla her yıl yaptığımız çalışmada bu yıl 2 bin civarında öğrencimize 24 parçadan oluşan kırtasiye seti hediye ediyoruz. Okullar açılmadan önce başlamış olduğumuz dağıtım programı bu hafta içerisinde tamamlanmış olacak. Öğrencilerimize yeni eğitim-öğretim döneminde başarılar diliyoruz” dedi.
 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet