PEKİ YA ESKİ MÜDÜR NE OLACAK ?

Düzce İl Tarım Müdürlüğü'ne Bursa İl Tarım Müdürlüğü Koordinasyon Müdürü olarak görev yapan Esra Uzun'un geleceği söylentileri konuşulmaya başladı.

Yayın: 29 Temmuz 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 29.07.2023 14:33:00
Editör - DÜZCE MEDYA GRUP
Okuma Süresi: 30 sn.
Google News

Düzce İl Tarım Müdürlüğü'nde değişim söylentileri yükselmeye başladı. Kulislerde konuşulan ismin kim olduğu ise Bursa'da görev yapan Bursa İl Tarım Koordinasyon Müdürü Esra Uzun olduğu belirtiliyor. Şuan görevde bulunan Düzce İl Tarım Müdürü Necdet ÇİÇEK'in ise başka bir göreve mi geçeceği yoksa emekli mi olucağı bilinmiyor. Kurumdan resmi bir açıklama gelmezken yeni görevlendirmenin önümüzdeki hafta açıklanması bekleniyor. 

#
Video
Yorumlar (2)
Düzce li
01.08.2023 09:37
Kırpıp kırpıp yıldız yapın
Cafer
30.07.2023 08:04
Koskoca Güya Tarım şehri Düzceden Düzcenin kendi evladı il Müdürü olarak atanacak kimse yokmu yani şimdi buda bizim ayıbımız olarak kalsı !!!!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.