Fındığın artan maliyeti konuşuldu

Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, Akçakoca Ziraat Odası ziyaretinde fındığın artan maliyeti ve fındığı verilecek taban fiyat masaya yatırıldı.

Yayın: 05 Ağustos 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 05.08.2023 10:59:00
Editör - DÜZCE MEDYA GRUP
Okuma Süresi: 42 sn.
Google News

Milletvekili Ercan Öztürk, AK Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu ve beraberindekilerle Akçakoca Ziraat Odası Başkanı Kadir Mutioğlu ve yönetimini ziyaret ettik.
Öztürk ziyaretti ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Fındık üreticilerimizin artan maliyetleri, fındığa verilecek taban fiyat, TMO ve Fiskobirlik’in işbirliğiyle, Fiskobirlik depoları ve personelin doğru değerlendirilmesi, çatlak fındıkların bekletilmeden satış yapılacak şekilde ayrı depolanması ve Fiskobirlik’in mamül olarak işleyip yurtdışına satışı konuları hakkında görüşmelerimiz oldu” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.