Şampiyon Geleneksel Türk Okçuları Rektörle bir araya geldi

Ünilig Fetih Spor Fest 2023 müsabakalarında üniversiteler arası Geleneksel Türk Okçuluğu Yarışmasında şampiyon olan Düzce Üniversitesi öğrencileri, sevinçlerini Rektör Prof. Dr. Nedim Sözbir ile paylaştı.

Yayın: 09 Haziran 2023 - Cuma - Güncelleme: 09.06.2023 13:15:00
Editör - ÇAĞLA YILMAZ
Okuma Süresi: 43 sn.
Google News

Prof. Dr. Nedim Sözbir’i makamında ziyaret eden; Topluluk Danışmanı Abdülkadir Abdullah, Topluluk Başkanı Alperen Duran, Kübra Nur Bakır ve Beyzanur Kaptan; kendilerine sağladıkları destek için Rektör Prof. Dr. Sözbir’e teşekkür etti.
Topluluk üyeleri ile bir süre konuşan Prof. Dr. Nedim Sözbir, yaptıkları çalışmalar ve katıldıkları yarışmalar hakkında kendilerinden bilgi aldı. Eğitim hayatlarının yanında geleneklerimize de sahip çıktıkları için mutluluğunu dile getiren Prof. Dr. Sözbir, topluluk öğrencilerine ilgileri için teşekkür ederek, Düzce Üniversitesi ürünlerinin yer aldığı çanta hediye etti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.