Sosyal medyadaki yorumlara yansıdı

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, Düzce’nin en başarılı iki okulundan biri olan Turgut Özal Lisesi velileriyle girdiği tartışma başörtülü ı bir bayanla yaşadığı polemikte, “Başınızdaki başörtüsünden utanın” dediği iddia edildi.

Yayın: 21 Ağustos 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 21.08.2023 13:14:00
Editör - DÜZCE MEDYA GRUP
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Düzce’nin en başarılı iki okulundan biri olan ve nitelikli okular arasında yer alan Turgut Özal Anadolu Lisesi’nin bina sorunu bir türlü çözülemiyor. Azmimilli İlkokulu’nun 20 yıldır kullandığı prefabrik binaya geçmesi istenilen Turgut Özal Lisesi velileri, binayı incelemek üzere okula gidince, Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü ile karşı karşıya geldiler. Velilerle muhatap olmak istemeyen Özlü, soruları cevaplamaktan kaçınırken, başörtülü bir veli ile girdiği diyalog, sosyal medyadaki yorumlara yansıdı.

Bir yorumcunun yazdığı “Videonun öncesi yok kapalı bir bayana başınızdaki başörtüsünden utanın birde gelmiş yalan söylüyorsunuz diyor bayanın dediği.
Bir yıl oldu neredeyse deprem olalı hala bi sonuç çıkmadı diye konuştu.
Bir belediye başkanının takındığı üslup bu şekilde olmamalı oraya gelen aileler evlatlarının geleceği için çocuklarının eğitimi için oradalar bi çözüme kavuşturulmasını istedikleri için ordalar” yorumu sosyal medyada yer aldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet