Asar projesi ikinci köprünün temel betonu döküldü

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün önemle üzerinde durduğu şehrin gerdanlığı olması öngörülen Asar Deresi Projesi, iki yakayı birleştirecek köprü temellerinin beton atma işlemi ile devam ediyor.

Yayın: 28 Ağustos 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 28.08.2023 15:17:00
Editör - DÜZCE MEDYA GRUP
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Başkan Faruk Özlü’nün girişimleri ile hazırlanan ve tamamlandığında Düzce’ye yüzlerce yıl hizmet edecek olan şehrin gerdanlığı konumundaki Asar Deresi Projesinin ilk etabı tüm hızıyla ilerliyor. Üç etaptan oluşan ve Küçüksu ile Şaguç köprüleri arasında sürdürülen ilk etabında daha önce temel atma, fore kazıkların çakılması ve 430 metrelik proje alanının bir kısmında bulunan amfi basamakların yapımı tamamlanırken, son olarak ise Ankara’da üretilen ve dere üzerine yerleştirilecek birinci köprüyü taşıyacak olan bir ve ikinci ayakların çelik soketleri Düzce’ye getirilerek yerleştirilmişti.
Ekipler, projenin, hem kendi alanında hem de çevresinde olumsuzluk yaşanmaması için de güvenlik önlemlerini had safhaya çıkartırken, ikinci köprünün demirlerinin bağlanmasının ardından birinci ayak temel betonunun döküm işlemini de gerçekleştirerek önemli bir eşiği daha aşmış oldu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.