Yaz Kur’an kurslarına 2,5 milyon öğrenci katıldı

Düzce İl Müftülüğü bünyesinde eğitim veren Yaz Kur’an Kurslarının kapanış programı ve “Rotayı Yıldızlar Belirler“ projesinin ödül töreni gerçekleştirildi.

Yayın: 11 Ağustos 2023 - Cuma - Güncelleme: 11.08.2023 09:31:00
Editör - SILA ÇALIŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Düzce Belediyesi Prof. Dr. Erol Güngör Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen program Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Müftüsü Osman Aydın’ın yaptığı kısa konuşmanın ardından Yaz Kur’an Kurslarında eğitim gören öğrencilerin Kur’an-ı Kerim tilaveti, sure ve duaların okunuşu, ilahi dinletisi ve sahne gösterimi ile devam etti.
Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Sedide Akbulut, yaptığı konuşmada Kur’an kurslarının önemine değindi ve “Eğitim doğumdan ölüme kadar zaman ve mekan ayırt etmeksizin sürmektedir. Bu yıl başkanlığımızın yaz Kur’an kurslarında 2,5 milyon öğrencimiz eğitimlerini tamamlayacaklar” dedi.
Yaz Kur’an kurslarının herkeste izler bıraktığının altını çizen Akbulut, "Yaz Kur’an kursları, bilerek veya bilmeyerek hepimizin hayatında bir iz bırakmıştır. Bizler, çocukluğumuzda yaz Kur’an kurslarına gittiğimiz zamanlar tam Kur’an’a geçerdik ama kurs biterdi. Şimdi ise Başkanlığımızın yıl boyu süren din eğitimi programları sayesinde yavrularımız, yaz ve kış her zaman eğitimlerine devam ediyorlar. Sizlerden çocuklarınızı bu programlarımıza göndermenizi tavsiye ediyorum" diye konuştu.
Program sonunda yarışmaya katılan, dereceye giren öğrencilere Düzce Belediyesi ve Müftülük tarafından ödüller takdim edildi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet turkce altyazili porno vaporesso