DEDELER SPOR BAŞKANI GÜL'E KUZULUK SPOR'DAN ZİYARET

Kardeş takım olan Kuzuluk Spor Başkanı ve Teknik Direktörü Dedeler Spor Başkanı Fatih Gül'e ziyarette bulundu. Gerçekleşen ziyarette Başkan Gül'e forma hediye edilirken yapılan ziyaretten memnun olduğunu ifade etti.

Yayın: 18 Ağustos 2023 - Cuma - Güncelleme: 18.08.2023 20:44:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

2022-2023 sakarya 1’inci Amatör Ligde şapiyon olan Kuzuluk Spor Başkanı  Hüseyin ASAN ve Kuzuluk Spor Teknik Direktörü Emre ÇİÇEK, Düzce'de başarıdan başarıya koşan Dedeler Spor Başkanı Fatih GÜL'e ziyarette bunlundu. Kardeş olan iki takımın başkanlarının buluştuğu ziyarette Dedeler Spor Başkanı Fatih Gül'e forma hediye edildi. Kuzuluk Spor'a desteğini hiçbir zaman esigemeyen Başkan Gül yapılan ziyaretten memnun olduğunu ifade etti. Başkan Gül'ün Dedeler Spor Başkanlığında yaptığı çalışmalarla mahallesini sadece Düzce'de değil bölgede de temsil ettiğini göstermiş oldu. Başarılı bir yönetime sahip olan Dedeler Spor'u bu noktaya gelemsinde önemli bir rol oynayan Başkan Gül sadece kendi takımına değil kardeş takımlarınada desteğini eksik etmiyor. Yaptığı çalışmlarla daha iyi bir noktaya ulaşmak için durmadan çalışmalarını sürdürüyor. Dedeler Spor'un bu denli başarılı çalışmaları sadece Düzce genelinde değil bölge gündeminde de yankı buluyor. Kabuğuna sığmayan bir takım haline gelen Dedeler Spor başarı konusunda diğer takımlara örnek olmayı sürdürüyor. Takımı için durmdan çalışmayı kendine ilke edinmiş olan Başkan Gül Dedeler Spor'un hak ettiği yerde olması için yeni projeler ile daima ön planda olan bir takım haline getirdi. Arkasında bulunan büyük bir taraftar desteği ile taraftarların memnun olduğu bir takım haline gelen Dedeler Spor adından sıkça söz ettiriyor. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.