Bisikletle karşıdan karşıya geçemedi

Düzce kent merkezinde bisikletle otomobilin karıştığı kaza güvenlik kameralarına yansıdı. Kazada bisiklet sürücüsü yaralandı.

Yayın: 23 Ağustos 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 23.08.2023 11:47:00
Editör - DÜZCE MEDYA GRUP
Okuma Süresi: 51 sn.
Google News

Kaza Darıca Mahallesi Aziz Yıldırım Bulvarında sabah saatlerinde meydana geldi. Düzce şehirlerarası terminali istikametine seyir halinde olan T.Ö. idaresinde ki 81 DK 501 plakalı Opel marka otomobil, yolu bisiklet ile karşıdan karşıya geçmeye çalışan küçük yaştaki E.A.'ya çarptı.
Çarpmanın etkisi ile bisiklet sürücüsü yola savruldu. Çevredekilerin 112 Acil Çağrı Merkezine yaptığı ihbar ile bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerinde müdahalesinin ardından bisiklet sürücüsü Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kaza anı ise saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet