AKÇAKOCA DENİZİ VE SAHİLİ BUNU HAK ETMİYOR

Akçakoca Belediyesi yerli ve yabancı turistlerini kötü koku ve çöpler içinde olan plajları ile turistleri ağırlamaya devam ediyor. Bu tarz bir turizm kentinin bu denli sahip çıkmayarak ve tatil için gelen misafirlerini kötü bir sürpriz ile karşılıyor.

Yayın: 18 Ağustos 2023 - Cuma - Güncelleme: 18.08.2023 19:26:00
Editör - DÜZCE MEDYA GRUP
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Yaz sezonunda tatilcilerin tercilerinde önde gelen Düzce'nin Akçakoca ilçesi misafirlerini kötü koku ve kötü görüntülerle karşılamayı sürdürüyor. Gelen yerli ve yabancı turistleri lağım suyunun aktığı denizle ağırlayan Akçakoca Belediyesi bu durumu görmezden gelerek kendisini lağım kokusu ve kirlettiği denizle turistlere kabul ettirmeye çalışıyor. Gelen yerli ve yabancı tursitlerin bu konudan dolayı üzüntü duyduğu ve akıllarında Akçakoca hakkında kötü koku ve kötü görüntü şeklinde kalması, yavaş yavaş Akçakoca'nın tercih listesinden çıkarılmasına doğru yol açmakta. Akçakoca'da yaşayan ve orda turizim konusunda geçimini sağlamakta olan vatandaşların gelir durumlarını aşağıya çekmekte olan bu durum Akçakoca Belediyesi tarafından umursanmaz bir hal almış durumda. Bu konu hakkında bir çözüm bulamayan belediye Akçakoca'nın dışarıdaki görüntüsünü kötü bir şekilde lansman etmekte. Plajların temizliği konusunda sınıfı geçemeyen Akçakoca Belediyesi vatandaşların çöplerin arasında denize girmesini ve tatil yapmak için kısa bir süre dahi olsa Akçakoca'yı tercih eden vatandaşları kötü koku ve görüntü ile denize girmeye mecbur bırakıyor. Sahillerin bu kadar kötü durumda olması ve temizlik konusunda Akçakoca Belediyesi'nin bu konuda bir adım atılmaması ilçenin acaba sahili olduğundan belediyenin haberi yok mu sorusunu akıllara getirdi. Sahil kenti olan bir çok belediyenin sahiline sahip çıkarken Akçakoca Belediyesi vatandaşlarına lağım akan, kötü kokusuyla gelen yerli yabancı turistler tarafından akıllarda bu denli hatırlanacak şekilde bir intiba bırakan, insanların çöpler içindeki sahilllerde denize girmesini göz ardı eden ve bu şekilde vatandaşlara hizmet eden Akçakoca Belediyesi sesizliğini korumaya ve bu şekilde gelmiş bu şekilde gider düşüncesiyle hareket ettiğini her zaman göstermektedir.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet