İMAM HATİP ÖĞRENCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİLER

İl Başkanı Hasan Şengüloğlu ve Milletvekili Ercan Öztürk, Kariyer Günleri programında İmam hatipli öğrencilerle bir araya geldi.

Yayın: 20 Ekim 2023 - Cuma - Güncelleme: 20.10.2023 15:54:00
Editör - DÜZCE MEDYA GRUP
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu ve Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, İmam Hatipliler Haftası sebebiyle Düzce İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu tarafından  düzenlenen Kariyer Günleri etkinliğinde öğrencilerle buluştu. Düzce İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu İmam Hatipliler Haftası münasebetiyle düzenlediği etkinliğe AK Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, Milletvekili Ercan Öztürk, İl Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Küçük, Merkez İlçe Başkanı Av. Buğra Alp Kocaman, İl Genel Meclis Başkanı Fazlı Koç ve İl Milli Eğitim Müdürü Emrullah Aydın katıldı. Öğrenciler tarafından büyük ilgi ve alaka ile karşılanan Şengüloğlu ve Öztürk, öğrenclerin merak etiği soruları samimi bir şekilde cevaplayarak öğrencilere kariyer planlama konusunda tavsiyelerde bulundu. İl Başkanı Şengüloğlu yaptığı açıklamada, “İmam Hatipliler Haftası sebebiyle Düzce İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu'nda geleceğimizin teminatı gençlerimizle bir araya geldik. Gençlerimizin enerjilerinden istifade ettik. Kariyer günleri kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte bir İmam Hatipli olarak gençlerimizle beraber olmaktan büyük memnuniyet duydum. Gözlerinizdeki ışık geleceğimiz adına bizlere umut veriyor. Bizleri çok güzel ağırlayan başta öğrencilerimiz olmak üzere, okul idaremize çok teşekkür ederim” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.