Düzce’de 160 çocuk sünnet oldu

Düzce Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen toplu sünnet şöleni bu yıl da büyük bir coşku ile gerçekleştirildi. Etkinlikte 160 çocuk sünnet edilerek erkekliğe ilk adımını attı.

Yayın: 12 Ağustos 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 12.08.2023 10:13:00
Editör - DÜZCE MEDYA GRUP
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Düzce Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından Toplu Sünnet Şöleni düzenlendi. Sünnet ettirilen 160 çocuk ve ailelerinin yanı sıra yakınlarının da büyük ilgi gösterdiği şölende Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ve Düzce protokolü çocukları yalnız bırakmadı. Düzce Belediyesi önünde toplanılmasının ardından İstanbul Caddesi üzerinden Düzce Belediyesi Mehter Takımı eşliğinde gezi treni ile başlayan ve AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, Düzce Belediye Başkan Yardımcıları Oya Kocaman, Hasan Günden ile Beytullah Yılmaz'ın da hazır bulunduğu kortej yürüyüşü Anıtpark alanında sona erdi. Kortejin ardından çocuklar ve aileleri otobüslerle etkinliklere ev sahipliği yapacak olan Erguvan Sosyal Tesisleri'ne hareket etti.

Mehter takımının marşlarıyla başlayan etkinlikte Başkan Özlü, yaptığı konuşmada katılımcılara teşekkürlerini iletti. Özlü, "Her sene yaptığımız geleneksel sünnet şölenine hoş geldiniz. Burada pırıl pırıl gençler geleceğin askerleri var. Çok güzel bir manzara var. Bu etkinliği her sene yapacağız. Emeği geçen herkese teşekkür ederim." dedi. Geçmişte Düzce'de sosyal faaliyetlerin eksikliğinden dolayı şikayetler olduğunu ifade eden Özlü, "Geçen günlerde Dünya Düzce Günleri'ni gerçekleştirdik. Düzce'de bundan sonra her gün her hafta bir sosyal faaliyet olacak. Tekrar geldiğiniz için teşekkür ediyor, hayırlı olsun diyorum." şeklinde konuştu.

Başkan Özlü'nün konuşmasının ardından yemek ikramı, Hacivat-Karagöz ve birbirinden renkli animasyon gösterileri ile eğlenceli bir gün geçiren çocuklar, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından kendileri için hazırlanan hediyelerin verilmesiyle mutluluklarını katladı.
Etkinlik, Mevlidi Şerif okunması ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet turkce altyazili porno vaporesso