TEM Otoyolunda heyelan nedeniyle 3 araç zarar gördü

Düzce etkili olan sağanak nedeniyle TEM Otoyolu Düzce kesiminde heyelan meydana geldi. Heyelan nedeniyle tır ve iki otomobil hasar gördü, İstanbul istikametine yol trafiğe kapatılarak araçlar D-100 karayoluna yönlendiriliyor.

Yayın: 10 Temmuz 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 10.07.2023 10:33:00
Editör - SILA ÇALIŞ
Okuma Süresi: 38 sn.
Google News

Batı Karadeniz Bölgesi'ni etkisi altına yağışlar Düzce’de etkili oldu. 2 gündür aralıklarla yağan yağış birçok noktada heyelana neden oldu. Heyelanda biri tır ikisi otomobil olmak üzere 3 araç hasar gördü. Hasar gören araçlar çekici yardımı ile çekildi. TEM Otoyolu Düzce’nin Kaynaşlı ilçesi mevkinde meydana gelen heyelan nedeniyle ise yol İstanbul istikametine trafiğe katıldı. Araçlar Abant gişelerinden D100 karayoluna verilerken karayolları ekipleri heyelan yaşanan bölgede çalışma başlattı. Çalışmanın tamamlanmasının ardından yol trafiğe açılacak.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.