Vali Aslan “Ekonomimize de önemli katkılar sağlıyor”

Düzce Valisi Selçuk Aslan, kadın emeğinin desteklenmesi için kurulan Kadın Emeği Merkezini gezdi “Kadınlarımız, sadece ailelerimize değil, aynı zamanda ekonomimize de önemli katkılar sağlıyor” dedi.

Yayın: 26 Ağustos 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 26.08.2023 12:24:00
Editör - DÜZCE MEDYA GRUP
Okuma Süresi: 55 sn.
Google News

Vali Selçuk Aslan, beraberinde Düzce TSO Başkanı Erdoğan Bıyık, İl Genel Sekreteri Hayri Şen, İGM Başkanı Fazlı Koç, Ticaret Müdürü Çiğdem Acar, İŞKUR Müdürü Ferhat Acar, KOSGEB Müdürü Necdet Şahin, SYDV Müdürü Ali Sat ile birlikte Düzce’de kadın istihdamının teşvik edilmesine katkı sunmayı gayesiyle kurulan Kadın Emeği Merkezini ziyaret etti.
Selçuk Aslan, kadınlar tarafından üretimi yapılan ürünleri tek tek inceleyerek bilgi aldı ve "Toplumumuzun temel taşlarından olan kadınlarımız, sadece ailelerimize değil, aynı zamanda ekonomimize de önemli katkılar sağlıyor. El emeği göz nuru üretim yapan kadınlarımızı kutluyorum" dedi.

Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet turkce altyazili porno vaporesso