GECE SAATLERİNDE KAZA 2 KİŞİ YARALANDI

Düzce'de D655 karayolu üzerinde gerçekleşen kazada 2 kişi yaralandı. Yaralılar Düzce Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yayın: 20 Ağustos 2023 - Pazar - Güncelleme: 20.08.2023 17:22:00
Editör - DÜZCE MEDYA GRUP
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kaza gece saatlerinde Düzce Akçakoca D655 karayolunda meydana geldi. İddiaya göre Akçakoca istikametinden Düzce Merkez istikametine ilerlemekte olan E.E. idaresindeki 34 AY 0322 plakalı araca aynı istikameten ve olayı görenlerin iddiasına göre tehlikeli bir şekilde makas atmak suretiyle gelen 35 ELY 04 plakalı araç sürücüsü arkadan çarptı. Çarpan araç içerisinde bulunan E.Y. ve E.G. yaralandı. Olayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan 2 kişi olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından Düzce Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza sonucunda trafikte aksama olurken kullanılamaz hale gelen aracın çekici yardımı ile kaldırılmasının ardından trafik normal seyrine döndü. Polis ekipleri yaşanan kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.