Türk-Arap işbirliği zirvesine katıldılar

Türk Arap işbirliği zirvesine katılan Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık “Dünya artık büyük bir köy. Global pazardan Düzce’deki iş insanlarımızın da hak ettikleri payı alabilmeleri adına etkinlikleri yakından takip

Yayın: 14 Haziran 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 14.06.2023 15:13:00
Editör - SILA ÇALIŞ
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News

DTSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık beraberinde Başkan Yardımcısı İbrahim Canpolat ile birlikte İstanbul’da düzenlenen Türk-Arap işbirliği zirvesi ile gıda ve gıda teknolojileri fuarı, tarım ve tarım teknolojileri fuarına katıldılar.
Erdoğan Bıyık fuarların önemli olduğunu belirterek, “Arap yarım adası ticari olarak büyük potansiyele sahip. Türkiye’nin Arap coğrafyasındaki imajı da çok iyi durumda. Bu ve benzeri işbirliği zirvelerini önemli buluyoruz. İş insanlarımızın bu potansiyelden faydalanmaları gerektiğine inanıyoruz. Dünya artık büyük bir köy haline geldi. Global pazardan Düzce’deki iş insanlarımızın da hak ettikleri payı alabilmeleri adına Düzce Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu tür etkinlikleri yakından takip ediyor, oluşabilecek fırsatları üyelerimize aktarmaya gayret ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet turkce altyazili porno vaporesso