VALİ ATAY İÇİN VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ

Düzce'de 3 yılı aşkın süredir görev yapmakta olan Vali Cevdet Atay'ın yeni görev yeri olan Şırnak Valiliği görevi öncesinde düzenlenen veda yemeğine iş ve siyaset dünyasından bir çok kişi katıldı.

Yayın: 14 Ağustos 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 14.08.2023 23:32:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Son yayımlanan Valiler Kararnamesi ile 3 yıldır Düzce Valiliği yapmakta olan Vali Cevdet Atay Şırnak Valiliği'ne atanması sonucunda veda yemeği düzenlendi. Siyaset ve iş dünyasından bir çok kişinin katıldığı yemekte Vali Atay masaları tek tek gezerek yemeğe katılan misafirlere yakından ilgilendi. Mutfak Sanatları Merkezi'nde düzenlenen yemekte konuşmalar yapıldı.

"Başarıları takip edip gurur duyucaz kendisiyle"

AK Parti Düzce Milletvekil Ercan Öztürk "Vedalar zordur Sayın Valimle çalışma imkanı buldum.Biz bu cihanda da diğer cihanda da hem insanlığına merhametine çalışkanlığına şahitiz. Eminim ki gittiği yerdede çok başarılı olacak bizde o başarıları takip edip gurur duyucaz kendisiyle" şeklinde konuştu. Yeni görev yerinde Vali Cevdet Atay'a başarılar dileyen Öztürk konuşmasına son verdi.

"Hiç bir zaman dosluğumuz burda kalmayacak devam edecek"

 Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü "Şahsen benim pek beklemediğim bir tayin oldu sayın valim. Ben aslında sayın valimizi bir yıl daha burda kalması ve hizmet etmesini doğrusu bekliyordum. Tabi bir değerlendirme yapıldı Ankara'da sadece sayın valimiz değil 51 ilimizin valisi yer değiştirdi. Ben sayın valimizi burda tanıdım daha öncesinde bir tanışıklığımız olmadı, ama kendisiyle görev yaptığımız süre içerisinde sayın valimizin devlet adamlığı edep adamı kumaşına sahip olması ve sayın valimizin devletin usul esas ve yönetmeliklerine hakimiyeti,yüksek kaliteli kişiliği doğrusu bende çok büyük saygı uyandırdı.Her yerde söylüyorum sayın Valimiz Cevdet Atay devlet adamıdır. Kendisiyle çok güzel bir çalışma ortamında çalıştık, güzel işler yapmaya çalıştık, her zaman bize destek oldu.Ben kendisiyle daha çok çalışmak çok isterdim.Hiç bir zaman dosluğumuz burda kalmayacak devam edecek. Devlet adamlığının ve valimiz olmasının ötesinde kendilerini bir kardeşim olarak görüyorum. Ayrılıklar zordur sayın valim ama biz ayrılmıyoruz beraber çalışacağız. " şeklinde konuştu.

"Hakkınızı helal edin"

Düzce valiliğinde 3 yıl yapmış olduğu görevin ardından Şırnak Valiliği'ne atanan Vali Cevdet Atay yemeğe katılan misafirlere yaptığı konuşmada "Ben Düzce'de 3 yılı aşkın bir süredir sizlerle beraber elimizden geldikçe hizmet etmeye en iyi şekilde hizmet etme gayretinde bulundum. Ama mutlaka eksiğimiz vardır aksağımız vardır ama herkes biliyorki vatandaşın lehine burdaki insanların faydasına yani şunu söyliyeyim Allah bize bundan sonra hayırlı işler yapmayı nasip etsin. Dostluklarımız devam edecek bir telefon kadar gece gündüz hangi konu olursa olsun tüm Düzceli hemşerilerime basın mensubu arkadaşlarım vasıtasıyla allahaısmarladık demek istiyorum hep dualarını bekliyorum. Bende her zaman yanlarında olduğumu bildirmek istiyorum. Hakkınızı helal edin" şeklinde ifade etti. 

Konuşmaların ardından Vali Cevdet Atay'a  Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzce Cumhuriyet Başsavcısı Yasin Emre,AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu çeşitli hediyeler taktim etti. Mutfak Sanatları Merkezi'nde düzenlenen veda yemeği fotoğraf çekimi ile sona erdi. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.