CUMHURİYETİN 100. YILINDA TARIM PANELİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Düzce Belediyesi, Düzce Üniversitesi ve Düzce Kent Konseyi ortaklığında gerçekleştirilen ‘Cumhuriyetin 100. Yılında Tarım Paneli’ konusunda uzman paydaşların katılımıyla gerçekleştirildi.

Yayın: 25 Ekim 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 25.10.2023 15:37:00
Editör - DÜZCE MEDYA GRUP
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Düzce Belediyesi, Düzce Üniversitesi ve Düzce Kent Konseyi ortaklığında gerçekleştirilen ‘Cumhuriyetin 100. Yılında Tarım’ etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda düzenlenen tarım paneli, Düzce Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Şüheda Omurca’nın moderatörlüğünde düzenlenen panel, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Ardından Düzce Kent Konseyi Başkanı Av. Arb. Ali Dilber 4.Tarım Paneli ve Kent Konseyi -  Kadın Meclisi Tarım ve Hayvancılık Çalışma Grubu tarafından yürütülen Tarım Sokağına katılım sağlayanlara teşekkür etti.

Düzce Belediyesi iştirak şirketi BelTur A.Ş. Genel Müdürü Erdem Yılmaz, Düzce Belediyesinin gerçekleştirdiği tarımsal faaliyetlere yönelik gerçekleştirdiği paylaşımında, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün talimatlarıyla Düzce’deki atıl arazilerin tarımsal faaliyetlere yönelik değerlendirildiğini, FÜPAŞ arazisi olarak bilinen bölgenin de tarım ürünleri noktasında kullanıldığını, şehrin bir çok bölgesinde gerek tarımla uğraşan çiftçiler gerekse de kurumlarla işbirliği içerisinde çalışmalar gerçekleştirdiklerini ifade etti. Yılmaz, “Belediyemizin tüm imkanlarını seferber ediyoruz. Ekmeklerimizi kendimiz üretiyoruz. 62 çeşit ürünle e-ticaret sitelerinde yerimizi aldık. Düzce’yi ve ürünlerini tanıtıyoruz. Tarladan sofraya mottosu ile çalışıyoruz. Sürdürülebilir tarım yapma gayretindeyiz” dedi.

Panelde, daha sonra sırasıyla Düzce İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Nilüfer Kadın Kooperatifi, Düzce Tarım ve Kadın Kooperatifi, Düzce Valiliği İl Özel İdaresi ve Kadın Girişimciler ‘Tarımsal Faaliyetler’ başlıkları altında bilgi sunumu gerçekleştirdi.

‘Tarımda Girişimcilik ve Kadın Hikayeleri’ konusunun işlendiği panelin sonunda ise günün anısına toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirilerek, panelistlere teşekkür belgesi takdimi gerçekleştirildi.

#
Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.