Düzce Üniversitesi öğretim üyesin'den deprem zede öğrenciye:'sanki atom bombası attılar'

Düzce Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği Bölümü’nde görevli Doktor Öğretim Üyesi Ömer Sivrikaya, Kahramanmaraş depreminden etkilenen Malatya’da derslere uzaktan eğitimle katılan öğrencisi Batuhan B’ye sarf ettiği sözler nedeniyle Düzc

Yayın: 08 Mart 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 08.03.2023 17:46:00
Editör - DÜZCE MEDYA GRUP
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News
Düzce Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği Bölümü’nde görevli Doktor Öğretim Üyesi Ömer Sivrikaya, Kahramanmaraş depreminden etkilenen Malatya’da derslere uzaktan eğitimle katılan öğrencisi Batuhan B’ye sarf ettiği sözler nedeniyle Düzce Üniversitesi Rektörlüğü tarafından başlatılan soruşturma kapsamında görevinden uzaklaştırıldı. Düzce Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği Bölümü öğrencisi olan ve depremler sonrası Kahramanmaraş depreminden etkilenen Malatya’da ikamet ederek derslere uzaktan katılan Batuhan B’ye ödev veren Doktor Öğretim Üyesi Ömer Sivrikaya İnsan Kaynakları dersi için bir firmanın insan kaynakları birimi ile röportaj yapılmasını istendi. Ancak depremden etkilenen ve evinde kalamadığı için bir cezaevinde geçici olarak kalan Batuhan B. Online ders sırasında Öğretim Görevlisi Sivrikaya’ya ödevini yapamadığını söyledi. Öğrenci ile öğretim görevlisi arasında geçen diyalog kayıtlara şu şekilde yansıdı; “ Batuhan B : Hocam bir şey sorabilir miyim? Ömer Sivrikaya : Sor Batuhan B : Dediniz ya hocam firmaların birinde insan kaynakları ile ilgili röportaj yapın. Ben Malatya’da nasıl yapacağım? Ömer Sivrikaya : Niye orada hiç firma yok mu? Batuhan B : Hocam şehir yok gözünüzü seveyim firmamı olur. Ömer Sivrikaya : Bırak yahu. Allah Allah sanki atom bombası attılar. Batuhan B : Hocam vallahi hiçbirşey yok hocam burada. Ömer Sivrikaya : Nasıl hiç bir şey yok? Batuhan B : Hocam gerçi ben şehir dışındayım. Şehrin dışında bir yerdeyim. Ömer Sivrikaya : Hem şehir dışındasın hem şehir yok diyorsun. Batuhan B : Cezaevinde kalıyorum. Ömer Sivrikaya : Cezaevinde tabi yer bulamazsın. Neden cezaevine girdin? Ne yaptın? Batuhan B : Kalacak yerim yok hocam. Ömer Sivrikaya : Kalacak yer bulamayınca cezaevine mi girdin? Bu mu bulduğun çözüm? Batuhan B : Varda hocam bulmam lazım. S Ömer Sivrikaya : enin zaten iş çevren geniştir Batuhan. Batuhan B : Hocam geniş ama şuanda iş yok. Ömer Sivrikaya : İş istemiyoruz biz zaten insan kaynakları biriminde röportaj yap diyoruz. Batuhan B : Çadırkent olur mu hocam? Ömer Sivrikaya : Batuhan. Farklı şehirden olur dedik ya. İrtibat kurarsınız.” Öğretim görevlisi ile öğrencisi arasında geçen diyalog sosyal medyada binlerce kez paylaşılınca Düzce Üniversitesi Rektörlüğü harekete geçti. Düzce Üniversitesi Rektörlüğü’nden yapılan açıklamada “Bir öğrencimiz ile öğretim üyemiz arasında uzaktan eğitim dersi esnasında gerçekleştiği anlaşılan ve tasvip etmemiz mümkün olmayan diyalog sebebiyle ilgili öğretim üyesi hakkında rektörlüğümüz tarafından soruşturma başlatılarak görevinden uzaklaştırılmıştır” denildi.
#
Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet turkce altyazili porno vaporesso