ARAZİ KAVGASI KANLI BİTTİ

İki kardeş arasındaki arazi kavgasında kan aktı. Kardeşi abisini silahla vurup olay yerinden kaçtı. Abisi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Abisini vuran kardeş Jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Yayın: 20 Ağustos 2023 - Pazar - Güncelleme: 20.08.2023 20:16:00
Editör - DÜZCE MEDYA GRUP
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Düzce'nin Akçakoca İlçesi Tepeköy köyünde aralarında arazi meselesi nedeniyle husumet bulunan S.K. ve abi H.K. bugün akşam üzeri arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışma sonucunda S.K. abisi H.K.'yı tabancasıyla ateş etti. Olay yerinde bulunan H.K.'nın oğlu K.K.'yı da silahının kabzası ile başına vurmak suretiyle yaralayarak olay yerinden kaçtı. Silahla yaralanan abi H.K. olayı görenler tarafından Düzce Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne kendi imkanları ile götürüldü.Ağır yaralanan abi H.K. hastanede yapılan tüm müdahalele rağmen kurtarılamadı. Jandarma ekipleri tarafından olay yerinden kaçan S.K. için arama çalışması başlatıldı. Bölgde yapılan çalışmalar neticesinde olayı gerçekleştiren S.K. jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Üzerinde yapılan aramada bir adet ruhsatlı bir adet ruhsatsız olmak üzere iki adet silah ele geçirildi. Jandarma ekipleri tarafından göz altına alınan kardeş S.K. Jandarma karakoluna götürüldü. Ekipleri olay ile ilgili soruşturma başlattı.

 

Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet