MAHALLE TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR

Düzce Belediye Başkan Vekili Hasan Günden, mahalle toplantıları doğrultusunda Akpınar, Dereli Tütüncü ve Cumhuriyet Mahallesi sakinleri ile buluştu.

Yayın: 06 Eylül 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 06.09.2023 12:01:00
Editör - DÜZCE MEDYA GRUP
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Günden, Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün selamlarını ilettiği vatandaşların istek ve taleplerini dinlerken, sorunların çözümü noktasında birlikte hareket edileceğini söyledi. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün başlatmış olduğu ve vatandaşlarla birebir hasbihal ederek sorunların çözümü noktasında hızlı yol alınmasını sağladığı mahalle toplantıları tüm hızıyla sürüyor. Düzce Belediye Başkan Vekili Hasan Günden, bu doğrultu da Akpınar, Dereli Tütüncü ve Cumhuriyet Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Beraberinde Başkan Yardımcıları Oya Kocaman, Beytullah Yılmaz, Okan Kaltu ve ilgili birim müdürleriyle birlikte ilk olarak Dereli Tütüncü ve Cumhuriyet Mahallesi sakinleri ile ortak alanda gerçekleştirilen toplantıda bir araya gelen Başkan Vekili Günden, mahallelerin öne çıkan sıkıntılarını dinledi. Günden, mahalleler bazında belediyenin yaptığı, yapacağı devam eden yatırımlarına yönelik süreci paylaştı. Daha sonra Akpınar Mahallesine geçen Günden ve beraberindekiler, çocukların alkışları eşliğinde mahalle sakinleriyle buluştu. Mahallelilerin istek ve taleplerini dinleyen başkanvekili Günden, yapılması gereken çalışmaların hızlı şekilde tamamlanacağını ifade etti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet turkce altyazili porno vaporesso