MARUL FİDESİ TEMİN TÖRENİ YAPILDI

Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projeleri kapsamında Düzce İl Tarım ve Orman Müdürlüğü bahçesinde marul fidesi temin töreni düzenlendi.

Yayın: 27 Ekim 2023 - Cuma - Güncelleme: 27.10.2023 13:18:00
Editör - DÜZCE MEDYA GRUP
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Tarım ve Orman Bakanlığı Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen 2023 yılı Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projeleri kapsamında “Düzce Tarımsız, Salata Marulsuz Olmaz Projesi" ile İl genelinde marul yetiştiriciliği yapan 125 çiftçiye maliyetinin %75'inin Bakanlık, %25'inin ise çiftçinin karşıladığı 350 bin adet marul fidesi dağıtımı yapıldı. Marul fidesi temin töreninde konuşan Düzce Tarım ve Orman İl Müdürü Esra Uzun “Proje ile kışlık sebzeler arasında yer alan marulun teşvik edilmesi ve çiftçilerimize birim alandan yüksek kazanç elde etmelerinin sağlanması, ayrıca ilimizin ülkemizdeki büyük tüketim merkezlerine (İstanbul ve Ankara) yakın olması pazarlamada sağlayacağı avantajlardan yararlanarak tüketicilere daha taze ürün sunulması ve tarladan tezgâha ulaşım sürecinde yaşanan ürün kayıplarının azaltılması amaçlanmaktadır" dedi. İl Müdürü Uzun projenin toplam maliyetinin 385 bin 315 TL olduğunu sözlerine ekledi. Tören çiftçilerin arazilerine dikecekleri kendilerine ayrılmış olan marul fidelerini teknik personellerin yardımıyla teslim edilmesi ile  sona erdi.

Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet turkce altyazili porno vaporesso