SOSYETE PAZARI ARTIK 15TEMMUZ PARKI'NDA

Kiremitocağı mahallesi Asar deresi kenarındaki eski film platosunda Cuma günleri kurulan Sosyete Pazarı, 15 Temmuz Parkı alanında hizmet vermeye devam edecek.

Yayın: 12 Ağustos 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 12.08.2023 11:17:00
Editör - DÜZCE MEDYA GRUP
Okuma Süresi: 54 sn.
Google News

Hem esnafın, hem kulübün ve hem de Düzcelilerin yararına olan ve civar illerden de Düzce’ye insanların gelmesine katkı sağlayan sosyete pazarında her türlü kumaş çeşitleri kadın, erkek, çocuk kıyafetlerinin satıldığı ve pazarda satılan kaliteli ürünlerin fiyatının uygun olması vatandaşların bütçelerine de katkı sağlamaya devam ediyor. Aksaraylı fenomen pazarcı Mevlüt'ün renk kattığı eğlenceli pazarda vatandaşlar bu durumdan çok memnun . Geçtiğimiz günlerde Düzce Belediyesi'nin aldığı karar ile pazarın yerinden kaldırılacağını bildirilmişti. Vatandaşın ve pazar esnafının tepkisine yol açan bu karar sonrasında Düzce Belediyesi kararı ile 15 temmuz parkında devam edeceğini tekrardan duyurdu. Alınan bu karar hem vatandaşlar tarafından hemde pazarcı esnafı tarafından sevinçle karşılandı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet turkce altyazili porno vaporesso