BEYKÖY MHP'DE NELER OLUYOR?

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler seçimleri için verilen parti listelerinde çatlaklar çıkmaya devam ediyor.. Beyköy MHP listelerinde de mahkumiyet kararı olan ismin yazıldığı belirlendi.

Yayın: 27 Şubat 2024 - Salı - Güncelleme: 27.02.2024 00:26:00
Editör - DÜZCE MEDYA GRUP
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

DMHA (DÜZCE) - Milliyetçi Hareket Partisi Beyköy Beldesi Belediye Başkanı Fatih Ocak’ın listesinden 5.sıra asil Belediye Meclis Üyesi olarak listeye giren Mustafa Katı’nın mahkumiyet kararlarına ilişkin olarak seçilme şartını taşımadığından adaylığının düşürülmesine yönelik karar verildi. Yine, Beyköy Belediye Meclis 2.sıra yedek sıra adayı Adem Yılmaz’ın diplomasının ve arşivli adli sicil kaydının eksik olduğu, Beyköy Belediye 1.sıra yedek adayı Bülent Altun’un ise istifa ettiği öğrenildi.  Yıllardır Beyköy Belediyesinde Fen işleri Müdürlüğü yapan, Belediyeciliği çok iyi bilen ve kendisine umut bağlanan MHP Beyköy Belediye Başkan Adayı Fatih Ocak’ın bu listeler hazırlanırken alınan evrakları hiç incelemediği ve acele ile ilçe seçim kuruluna verilen aday listelerinde hatalar yaşanması Beyköy seçmeni tarafından tepki ile karşılandı. Başkan adayı Ocak’ın bu konuda sessiz kalması ise yine Beyköy halkı tarafından şaşkınlıkla karşılanarak tepkilerin dozu arttı. Adaylığının açıklanmasının ardından kendisinden umut bekleyen MHP Beyköy Belediye Başkan Adayı Fatih Ocak’ın bundan sonra nasıl bir tepki vereceği ise merak konusu olmaya devam ediyor.

Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet turkce altyazili porno vaporesso